a woman working on pc

Έχετε γνωρίσει τη Nursu;

Καλώς ήρθατε στο Μέρος 4 της Σειράς Ομάδας μας! Σε αυτό το ιστολόγιο, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε τη Nursu, την εξαιρετική Διευθύντρια του Τμήματος Εμπειρίας Πελατών στο TESUP. Κουμπώστε και ετοιμαστείτε για άλλη μια διασκεδαστική και διαφωτιστική περιπέτεια με την απίστευτη ομάδα μας!

Είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσουμε όταν πρόκειται να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών και να κάνουμε την εμπειρία τους με την εταιρεία μας πραγματικά εξαιρετική. Με ένα ευρύ φάσμα τεχνικών αρμοδιοτήτων, σχεδιάζει, αναπτύσσει, δοκιμάζει και υλοποιεί διάφορα προϊόντα, συστήματα και έργα. Από την ανάλυση μηχανικών συστημάτων έως την παροχή βοήθειας στους πελάτες με τις τεχνικές τους έρευνες, η Nursu είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση της απόδοσης και της παραγωγικότητας σχεδιάζοντας ηλιακά και αιολικά συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας.

Έγινε μέλος της οικογένειας TESUP πριν από ενάμιση χρόνο και η καριέρα της μαζί μας δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό. Όταν ρωτήθηκε για την ανάπτυξή της από τότε που μπήκε στην TESUP, αναφώνησε: «Το ταξίδι μου στο TESUP ξεπέρασε τις πιο τρελές προσδοκίες μου! Η εταιρεία έχει εμπιστευτεί σε μένα και οι ευθύνες μου έχουν αυξηθεί εκθετικά. Αυτό μου επέτρεψε να προκαλώ και να βελτιώνομαι συνεχώς. Έχω οδηγήσει επιτυχημένα έργα, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και το πιο σημαντικό, έχω γίνει μια γυναίκα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά συνέβαλαν στο αυξανόμενο ποσοστό ικανοποίησης πελατών της εταιρείας μας!».

Τι αγαπά περισσότερο η Nursu όταν εργάζεται στην TESUP; Λοιπόν, η λίστα είναι αρκετά εκτενής! Λατρεύει το θετικό εργασιακό περιβάλλον που προωθεί τη συνεργασία και την ομαδική εργασία. Οι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη έπαιξαν επίσης καθοριστικό ρόλο στο ταξίδι της. Η ουσιαστική και απαιτητική δουλειά την κρατά αφοσιωμένη και παρακινημένη, και η αποστολή και οι αξίες της εταιρείας ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις δικές της φιλοδοξίες. Η Nursu εκτιμά επίσης βαθιά την αναγνώριση και την εκτίμηση που λαμβάνει από τους συναδέλφους και τους ανωτέρους της. «Στην TESUP, δεν παρέχουμε μόνο λύσεις πράσινης ενέργειας στους πελάτες μας. Συνεισφέρουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, και αυτό είναι τιμή πέρα ​​από λόγια», δήλωσε με περηφάνια.

Ως επικεφαλής του έργου των έργων ηλιακής ενέργειας, η Nursu έχει αναλάβει τα ηνία ορισμένων από τις πιο φιλόδοξες επιχειρήσεις μας. Με την τεχνογνωσία και την αφοσίωσή της, έχει συμβάλει στην επίτευξη ενός εκπληκτικού ποσοστού ικανοποίησης πελατών 92%. Αναζητά συνεχώς νέα έργα και εντοπίζει τομείς προς βελτίωση, οδηγώντας την εταιρεία μπροστά σε έναν κόσμο που αγκαλιάζει λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Τώρα, ας βουτήξουμε σε μερικά διασκεδαστικά γεγονότα για τη Nursu! Πρώτα και κύρια, λατρεύει όλα τα γούνινα. Οι γάτες και τα σκυλιά κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και δεν μπορεί να αντισταθεί στην αγκαλιά τους όποτε της δοθεί η ευκαιρία. Και εδώ είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός: είναι σε θέση να συλλέξει και να οργανώσει 30 αρχεία εγγράφων και να υποβάλει αιτήσεις για έργα σε μόλις δύο ημέρες! Όταν βάλει το μυαλό της σε κάτι, δεν την εμποδίζει κανείς.

Η αφοσίωση, το πάθος και τα απίστευτα επιτεύγματα της Nursu την καθιστούν ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα μέλους για την οικογένεια TESUP. Είμαστε τυχεροί που την έχουμε να ηγείται της ευθύνης για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες και να τους ενδυναμώσουν να υιοθετήσουν λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με τη Nursu στην ομάδα μας, το μέλλον φαίνεται πιο λαμπρό από ποτέ!