tesup employee

Γνώρισες τη Ζεχρά;

Είστε περίεργοι για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια εδώ; Λοιπόν, μην αναρωτιέστε πια γιατί το "Welcome the Team Series" μας είναι εδώ για να ικανοποιήσει την περιέργειά σας! Κάθε μήνα, θα σας συστήνουμε ένα από τα απίστευτα μέλη της ομάδας μας, δίνοντάς σας μια εσωτερική ματιά στη ζωή τους και τι τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Πιστέψτε μας, αυτή η σειρά θα είναι απίστευτη! Θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε εκεί μαζί μας, γνωρίζοντας τους καταπληκτικούς ανθρώπους μας από κοντά και προσωπικά. Καθίστε λοιπόν, χαλαρώστε και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από την καταπληκτική ομάδα μας!

Η σημερινή καλεσμένη είναι η Zehra, ο δικός μας ψηφιακός ντετέκτιβ, που είναι πάντα στο κυνήγι των καλύτερων λύσεων για τους πελάτες μας. Είναι αυτή που διατηρεί τους ιστότοπούς μας, τα καταστήματα Amazon, τους λογαριασμούς eBay και τις πλατφόρμες ψηφιακού μάρκετινγκ σε ξεχωριστή μορφή.

Τώρα, μπορεί να νομίζετε ότι η εργασία στο Digital hub είναι διασκέδαση και παιχνίδια, αλλά δεν είναι πάντα ηλιοφάνεια και ουράνια τόξα. Ο ψηφιακός μας ντετέκτιβ πρέπει να είναι ευκρινής και να βρίσκεται πάντα στην μπάλα, διασφαλίζοντας ότι όλα κυλούν ομαλά και αποτελεσματικά.

Αλλά μην ανησυχείτε, είναι κάτι παραπάνω από στο ύψος της δουλειάς! Οπλισμένη με τον αξιόπιστο υπολογιστή της και το φλιτζάνι του καφέ της, περιηγείται στα μερικές φορές αβέβαια νερά του ψηφιακού κόσμου με ευκολία. Είναι σαν υπερήρωας, αλλά αντί να καταπολεμά το έγκλημα, καταπολεμά την κακή σχεδίαση ιστοσελίδων και τους αργούς χρόνους φόρτωσης της σελίδας.

Και όταν πρόκειται να βρούμε τις πιο κατάλληλες λύσεις για τους πελάτες μας, ο ψηφιακός μας ντετέκτιβ είναι επαγγελματίας. Γνωρίζει όλα τα καλύτερα κόλπα και εργαλεία του εμπορίου και είναι πάντα σε επιφυλακή για νέους και καινοτόμους τρόπους για να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε έναν από τους ιστότοπούς μας ή θα κάνετε μια αγορά σε έναν από τους ιστότοπούς μας ή στο Amazon, να ξέρετε ότι ο ψηφιακός ντετέκτιβ μας βρίσκεται στα παρασκήνια, φροντίζοντας όλα να κυλούν ομαλά.

Εκτός από όλη την ψηφιακή ντετέκτιβ δουλειά της, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μαζί μας από τον Οκτώβριο του 2022. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει κάνει μερικές απίστευτες συνεισφορές στην ομάδα μας.

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της ήταν η ανάπτυξη του έργου εικονικών σκηνοθετών της χώρας. Αυτό το έργο άλλαξε το παιχνίδι για την επιχείρησή μας, επιτρέποντάς μας να προσεγγίσουμε πελάτες με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχει επίσης εργαστεί ακούραστα για να επεξεργαστεί τα σχέδια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, ενημερώνοντάς τα ώστε να είναι πιο ελκυστικά και αποτελεσματικά οπτικά. Επιπλέον, εργάζεται σκληρά για να ενημερώσει τα σχέδια των καταστημάτων μας στο Amazon και να αλλάξει τις περιγραφές των προϊόντων στα σχόλιά μας στο Google.

Όλες αυτές οι αλλαγές είχαν αξιοσημείωτο αντίκτυπο στην επιχείρησή μας. Έχουμε δει αύξηση στις πωλήσεις, στους επισκέπτες του ιστότοπου, στα ποσοστά ανοίγματος email και στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας - και όλα αυτά χάρη στη σκληρή δουλειά της. Με τις δεξιότητές της, την εμπειρία και την αίσθηση του χιούμορ της, είναι πραγματικά μοναδική.

Την ρωτήσαμε πώς έχει προχωρήσει η καριέρα της από τότε που ξεκίνησε το TESUP. Τα δικά της λόγια είναι τα εξής: « Όπως γνωρίζετε, η Tesup παράγει και πουλά ανεμογεννήτριες και ηλιακούς συλλέκτες που παρέχουν παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Έδωσε τη δυνατότητα στην TESUP να αποκτήσει μια παγκόσμια προοπτική με αποτέλεσμα την εξυπηρέτηση σε όλο τον κόσμο. Χάρη στις συνεχείς βελτιώσεις και εξελίξεις στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, βελτιώνεται μέρα με τη μέρα σε διαφημιστικά εργαλεία και πλατφόρμες αγοράς».

Και όταν ρωτήσαμε το αγαπημένο της κομμάτι της εργασίας στο TESUP, μας εξήγησε: «Είναι υπέροχο να σε υποστηρίζει συνεχώς η Tesup, ότι οι ιδέες και η δουλειά σου εκτιμώνται πραγματικά, η αφοσίωση και οι ιδέες σου εκτιμώνται πάντα από την Tesup, κάτι που αυξάνει το κίνητρό σου».

Όσο για διασκεδαστικά γεγονότα για αυτήν: Είναι τόσο συναισθηματική που πρέπει να σκεφτείς δύο φορές πριν πεις οτιδήποτε γιατί μπορεί να κλάψει. Αγαπά τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους. Το πνευματικό της ζώο είναι ένα πάντα, μπορείτε να μαντέψετε γιατί; Ο σύζυγός της παραπονιέται ότι καθυστερεί παντού και τεμπελιάζει. Ευτυχώς δεν είναι έτσι στη δουλειά. Και όσον αφορά τα χόμπι της, τα δύο αγαπημένα της πράγματα είναι να τρώει και να κοιμάται. Είτε πρόκειται για μια χαλαρή Κυριακή που περνάει στο κρεβάτι με ένα καλό βιβλίο και ένα σακουλάκι πατατάκια, είτε για έναν μεσημεριανό υπνάκο που μετατρέπεται σε ολονύχτιο snooze-fest, ξέρει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χρόνο διακοπής της.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τόσο ταλαντούχο και αστείο υπάλληλο στην ομάδα μας. Τα κρατάει όλα σαν λαδωμένο μηχάνημα και τα κάνει όλα με ένα χαμόγελο στα χείλη. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο ψηφιακό ντετέκτιβ!