tesup customers

Ενώνουμε τις Δυνάμεις για ένα Βιώσιμο Μέλλον: Γιορτάζουμε τον 100.000ο πελάτη της TESUP!

Στο TESUP, ξεσπάμε από ενθουσιασμό για να αποκαλύψουμε ένα σημαντικό επίτευγμα στην προσπάθειά μας για ένα πιο πράσινο και πιο βιώσιμο μέλλον. Προετοιμαστείτε για τις φανφάρες καθώς γιορτάζουμε περήφανα τον 100.000ο πελάτη μας, ένα εξαιρετικό ορόσημο που ωθεί την εταιρεία οικιακών λύσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε νέα ύψη! Για να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από τους πολύτιμους πελάτες μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε έκπτωση 100 £ σε όλα τα προϊόντα μας από τις 27 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου με τον κωδικό "100K" . Με τις καρδιές μας να πλημμυρίζουν από ευγνωμοσύνη, ας κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο για να αναπολήσουμε τις προκλήσεις που έχουμε κατακτήσει και τους θριάμβους που έχουμε μοιραστεί.

Ένα παγκόσμιο ίχνος

Τα φτερά αλλαγής του TESUP έχουν πετάξει σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σε ένα εντυπωσιακό δίκτυο 29 χωρών με τοπικούς ιστότοπους, τα προϊόντα μας τροφοδοτούν ενεργά την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε περισσότερες από 50 χώρες από σήμερα, αντανακλώντας την αξιοσημείωτη παγκόσμια εμβέλεια και τον αντίκτυπό μας. Έχουμε διασχίσει σύνορα και ωκεανούς, φτάνοντας σε κάθε γωνιά με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε βιώσιμες, αξιόπιστες και εξαιρετικά αποδοτικές ενεργειακές λύσεις. Στεκόμαστε με περηφάνια ώμο με ώμο με μια παγκόσμια κοινότητα που μοιράζεται το ακλόνητο όραμά μας για έναν καθαρότερο και πιο πράσινο πλανήτη.

Πρωτοπορία: Ολλανδία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο

Ενώ το TESUP εξυπηρετεί πελάτες σε πολλές χώρες, αξίζει να τονιστεί η σημαντική παρουσία των πρωτοπόρων μας στην Ολλανδία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτές οι τρεις χώρες έχουν δείξει εξαιρετικό ενθουσιασμό και αποδοχή των προϊόντων μας, ανοίγοντας το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον.

1. Κάτω Χώρες: Η Ολλανδία, γνωστή για τις προοδευτικές περιβαλλοντικές πολιτικές της, έχει αγκαλιάσει ολόψυχα τις λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της TESUP. Τα ολλανδικά νοικοκυριά κατανοούν τη σημασία της μείωσης των αποτυπωμάτων άνθρακα τους. Συγκεκριμένα, η Ολλανδία αντιπροσωπεύει το 10% των πολύτιμων πελατών της TESUP, αντικατοπτρίζοντας την ισχυρή δέσμευσή τους για βιώσιμη ζωή.

🏡 Εδώ είναι ένα εγκάρδιο σχόλιο από έναν από τους πελάτες μας στην Ολλανδία:

"Πρόσφατα εγκατέστησα την ανεμογεννήτρια ATLAS X7 από την TESUP και μου άλλαξε το παιχνίδι για τις ενεργειακές μου ανάγκες. Αυτή η ανεμογεννήτρια είναι ένα θαύμα της μηχανικής. Είμαι έκπληκτος από την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που παράγει, επιτρέποντάς μου να τροφοδοτήσω το σπίτι μου με καθαρή, ανανεώσιμη ενέργεια.." - Erik F. από το Flevoland, NL

2. Γερμανία: Ως ηγέτης στην υιοθέτηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Γερμανία αποτελεί λαμπρό παράδειγμα βιώσιμης διαβίωσης. Η TESUP έχει σημειώσει σημαντικό ενδιαφέρον και πωλήσεις από Γερμανούς πελάτες, οι οποίοι εκτιμούν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Μαζί, οδηγούμε τη μετάβαση προς την καθαρή ενέργεια σε μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Γερμανία αντιπροσωπεύει το 13% των πολύτιμων πελατών της TESUP, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους για ένα πιο πράσινο και πιο βιώσιμο μέλλον.

🏡 Ένας από τους πελάτες μας από τη Γερμανία μοιράστηκε επίσης την εμπειρία του:

"Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για το TESUP. Τα προϊόντα τους έχουν αλλάξει τον τρόπο που παράγω και καταναλώνω ενέργεια. Με το MAGNUM 5, κατάφερα να χρησιμοποιήσω την αιολική ενέργεια και να μειώσω σημαντικά την εξάρτησή μου από το δίκτυο. Είμαι ευγνώμων να είναι μέρος της επανάστασης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δίπλα στο TESUP." - Lucas D. από Thüringen, DE

3. Ηνωμένο Βασίλειο: Το Ηνωμένο Βασίλειο υπήρξε ισχυρός υποστηρικτής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Το TESUP έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην υποστήριξη αυτής της πράσινης επανάστασης, παρέχοντας στα νοικοκυριά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο προσιτές και προσιτές λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το ΗΒ αντιπροσωπεύει το 15% των πολύτιμων πελατών της TESUP, επιδεικνύοντας τη σημαντική συμβολή τους στην υιοθέτηση λύσεων καθαρής ενέργειας.

🏡 Ας ακούσουμε την ιστορία ενός πελάτη TESUP από το Ηνωμένο Βασίλειο:

"Το HERA της TESUP, άλλαξε το παιχνίδι για μένα. Ο σχεδιασμός και η απόδοσή του το καθιστούν ξεχωριστό προϊόν. Το εγκατέστησα στην αυλή μου, παράγει μια σταθερή παροχή καθαρής ενέργειας. Είναι τέλειο για την τοποθεσία μου, επειδή οι άνεμοι στο σπίτι μου Η πατρίδα είναι αρκετά δυνατή. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τον θετικό αντίκτυπο που κάνω." - David L. από την Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης με το μεγαλύτερο αποτύπωμα εγκατάστασης παγκοσμίως.

Μια κοινότητα με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Από την αρχή, η TESUP έχει δεσμευτεί να ενδυναμώσει τα νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η αποστολή μας να προωθήσουμε την υιοθέτηση της καθαρής ενέργειας και να μειώσουμε τα αποτυπώματα άνθρακα έχει απήχηση σε μια ποικιλόμορφη κοινότητα ατόμων με πάθος για τη βιωσιμότητα. Κάθε πελάτης που εντάσσεται στην οικογένεια TESUP ενισχύει τη συλλογική μας δέσμευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τις μελλοντικές γενιές.

Η Δύναμη της Συνεργασίας

Το ταξίδι μας δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη συλλογική προσπάθεια των πελατών μας. Τα σχόλιά σας, οι προτάσεις και το πάθος σας για βιωσιμότητα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Μέσα από τις κοινές σας εμπειρίες και τις ιστορίες επιτυχίας, έχετε εμπνεύσει άλλους να αγκαλιάσουν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να συμβάλουν σε έναν πιο καθαρό κόσμο.

Κοινή χρήση της χαράς: Βίντεο και εικόνες από πελάτες της TESUP

Εκτός από τις εγκάρδιες μαρτυρίες, οι απίστευτοι πελάτες μας είχαν την καλοσύνη να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μέσω βίντεο και εικόνων, δείχνοντας πώς οι λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έχουν αλλάξει τα σπίτια και τον τρόπο ζωής τους. Είναι συγκινητικό να παρακολουθείς τη χαρά και τον ενθουσιασμό των ιδιοκτητών σπιτιού καθώς συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Εγγραφείτε στο Ταξίδι

Για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, εκφράζουμε ένα θερμό ευχαριστώ σε κάθε πελάτη της TESUP, μαζί με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ £100 για όλα τα προϊόντα μας με τον κωδικό "100K" από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου . Η εμπιστοσύνη, η πίστη και η αφοσίωσή σας συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη αυτού του απίστευτου ορόσημου. Μαζί, κάνουμε τη διαφορά και εμπνέουμε άλλους να υιοθετήσουν βιώσιμες πρακτικές.

Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος του ταξιδιού TESUP και που αγκαλιάσατε την καθαρή ενέργεια. Ας συνεχίσουμε να εμπνέουμε άλλους, τους επόμενους 100.000 πελάτες και όχι μόνο!