wind turbines in emergency situations

Στροβίλοι TESUP σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Μέσω ανέμου, βροχής και χιονιού, μπορείτε να βασιστείτε στους στρόβιλους TESUP για να συνεχίσετε! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια ισχυρή κυβερνητική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών αποφάσισε να αγοράσει έναν αριθμό ανεμογεννητριών από την TESUP! Όταν χτυπούν φυσικές καταστροφές, όχι μόνο καταστρέφουν σπίτια, κοινότητες και μέσα διαβίωσης, αλλά διακόπτουν επίσης τις υποδομές και τα δίκτυα ηλεκτρισμού. Αυτό μπορεί να καταστήσει πολύ δύσκολη τη λήψη βοήθειας στους πολλούς ανθρώπους που τη χρειάζονται μετά την καταστροφή. Πολλές από τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στις προσπάθειες ανακούφισης από καταστροφές επικεντρώνονται σε ηλεκτρικές συσκευές όπως φορητά, φορητά ραδιόφωνα.

Στροβίλοι TESUP σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Είναι σημαντικό αυτές οι σωτήριες συσκευές να μπορούν να φορτίζονται ανά πάσα στιγμή. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης καταστροφών μπορούν να δημιουργήσουν προσωρινούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας γρήγορα και εύκολα εγκαθιστώντας απλώς μια αυτόνομη ανεμογεννήτρια TESUP και ελεγχόμενη φόρτιση μπαταρίας. Αυτοί οι σταθμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη φόρτιση ραδιοφώνων, μπαταριών και τηλεφώνων, βοηθώντας στις προσπάθειες διάσωσης!

Τροφοδοσία ναυαγοσωστικών συσκευών

Δεν είναι μόνο σημαντικό να απομακρύνουμε τους ανθρώπους από τις επικίνδυνες ζώνες, αλλά και να διασφαλίσουμε ότι έχουν ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν μέχρι να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Μια φορητή πηγή ενέργειας, όπως ένας στρόβιλος TESUP, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ημιμόνιμης πηγής ενέργειας για χώρους προσωρινής στέγασης. Αυτό μπορεί να επιτρέψει στους ανθρώπους να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους για να καλέσουν αγαπημένα τους πρόσωπα ή να παρέχουν πηγές φωτός παρέχοντας ηλεκτρισμό ακόμα και όταν το δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας. Το να έχετε τοπικά παραγόμενη ενέργεια σε μια κατάσταση όπως αυτή είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να διατηρείτε τους ανθρώπους άνετα.

Καθώς οι φυσικές καταστροφές γίνονται όλο και πιο συχνές και διαδεδομένες καθώς ο κόσμος θερμαίνεται, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές τις ατυχείς καταστάσεις και περιστάσεις. Η ύπαρξη μιας πηγής ενέργειας που δεν βασίζεται στο δίκτυο μπορεί να είναι χρήσιμη, ιδιαίτερα εάν το δίκτυο είναι ασταθές. Θα μπορούσε να αξίζει να διερευνήσετε την αγορά μιας τουρμπίνας για το σπίτι σας. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια εφεδρική πηγή ενέργειας σε περίπτωση βλάβης του δικτύου, φυσικής καταστροφής ή όχι, παρέχοντάς σας θερμότητα και φως μέσω της δύσκολης κατάστασης.
Αιολική ενέργεια και φυσικές καταστροφές
Μέχρι στιγμής η εν λόγω υπηρεσία παροχής βοήθειας σε καταστροφές έχει ενδιαφερθεί για τους στρόβιλους MasterX, AtlasX και Magnum 5. Αυτές είναι εξαιρετικές επιλογές τουρμπίνας για αυτήν την εφαρμογή, οι χαμηλές ταχύτητες ανέμου εκκίνησης διασφαλίζουν ότι μπορούν να παρέχουν συνεχή πηγή ενέργειας. Με την ανοχή τους σε υψηλή ταχύτητα ανέμου ταιριάζει καλά στη σποραδική φύση του καιρού μετά από μεγάλες καταστροφές.

Αυτοί οι στρόβιλοι προτάθηκαν στην κυβερνητική υπηρεσία μέσω του στρατού της ίδιας χώρας που είχαν εμπειρία στη χρήση ορισμένων τουρμπίνων TESUP στο παρελθόν. Οι τουρμπίνες TESUP αναπτύχθηκαν σε ένα σκληρό ερημικό περιβάλλον με μεγάλη επιτυχία! Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία ακόμα και σε αυτές τις σκληρές συνθήκες.
Μπορείτε να βρείτε αυτές τις τουρμπίνες στο κατάστημα TESUP αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα!

Υπηρεσία Αρωγής Καταστροφών και Ανεμογεννήτριες

Όταν αντιμετωπίζετε μια φυσική καταστροφή, υπάρχουν πολλά στάδια στις προσπάθειες διάσωσης και ανάκαμψης. Το πρώτο στάδιο, αμέσως μετά την έναρξη μιας καταστροφής, είναι η φάση έρευνας και διάσωσης. Σε αυτή τη φάση εκπαιδευμένες επαγγελματικές ομάδες απόκρισης και τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρευρίσκονται στο σημείο και κάνουν ασφαλείς ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ημέρες έως εβδομάδες αναζητήσεων για αγνοούμενους. Η επικοινωνία μεταξύ των ομάδων είναι επιβεβλημένη σε αυτό το στάδιο. Μια φορητή πηγή ηλεκτρικής ενέργειας όπως μια ανεμογεννήτρια είναι ιδανική για την τροφοδοσία συσκευών επικοινωνίας όπως τα ραδιόφωνα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ή ένας πιο μόνιμος κεντρικός κόμβος επικοινωνίας.

Μετά από αυτό το αρχικό στάδιο ακολουθεί το στάδιο ανακούφισης έκτακτης ανάγκης. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή αρκετής φροντίδας στα θύματα της καταστροφής για να διατηρηθούν ζωντανά και καλά. Το καταφύγιο, το φαγητό, το νερό και τα φάρμακα είναι βασικές πτυχές αυτού του σταδίου. Η προσωρινή ισχύς είναι ζωτικής σημασίας σε αυτό το στάδιο για να παρέχει φως, ζεστασιά και άνεση στους πρόσφυγες. Μια μικρή ανεμογεννήτρια TESUP μπορεί να παρέχει αρκετή ισχύ για να φωτίσει ένα δωμάτιο, να τροφοδοτήσει μια μικρή θερμάστρα ή να φορτίσει προσωπικές συσκευές. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο δεδομένου του πόσο γρήγορο και εύκολο είναι να ρυθμίσετε αυτό το είδος συστήματος.

Πώς αλλιώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας στρόβιλος TESUP σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης;

Αφού σταθεροποιηθεί αυτή η περίοδος σε σημείο που τα θύματα της καταστροφής να μην ανησυχούν πλέον για τη ζωή και την επιβίωσή τους, ξεκινούν τα πρώιμα στάδια ανάρρωσης. Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τα σπίτια τους από την καταστροφή αρχίζουν να ξαναχτίζουν και να ανακάμπτουν. Καθώς το ηλεκτρικό δίκτυο είναι πιθανό να υποστεί ζημιά σε αυτό το στάδιο, καθώς οι επισκευές χρειάζονται πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν, μια εναλλακτική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας είναι μια εξαιρετική αρχή για μια οικογένεια ή κοινότητα που αναρρώνει. Αυτό συνήθως παρέχεται από μια γεννήτρια που λειτουργεί με ντίζελ ή βενζίνη. Αυτή η λύση μπορεί να είναι θορυβώδης, ρυπογόνος για τις οικογένειες και γενικά δεν είναι ιδανικός τρόπος παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Καθώς οι κοινότητες ανασυγκροτούνται στο μέσο και στο τελευταίο στάδιο της ανάκαμψης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια, θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στις κοινότητες, παράγοντας ενέργεια με βιώσιμο τρόπο χωρίς να εξαρτώνται από ένα εθνικό δίκτυο. Αυτό θα προσφέρει ανθεκτικότητα στις κοινότητες σε περίπτωση παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον, βοηθώντας να σωθούν ζωές και να δημιουργηθούν ευημερούσες περιοχές για να ζουν οι άνθρωποι. Όπως μπορείτε να δείτε οι τουρμπίνες TESUP θα βοηθούσαν πολύ σε ορισμένες από αυτές τις καταστάσεις! Ειδικά όταν εφαρμόζεται με οργανωμένο τρόπο από μια υπηρεσία αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η TESUP και οι πελάτες της

Η TESUP είναι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την κυβερνητική υπηρεσία σε ένα τόσο σημαντικό και εντυπωσιακό έργο! Η TESUP ελπίζει να εργαστεί σε παρόμοια έργα στο μέλλον! Αυτός ο πελάτης είναι μόνο ο πιο πρόσφατος σε μια ήδη μακρά λίστα εταιρειών και πανεπιστημίων που έχουν αγοράσει και χρησιμοποιήσει προϊόντα TESUP. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε με το TESUP, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να γίνετε μέλος της κοινότητας TESUP.