•  

  ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΧΡΗΣΤΗ

  Από εγχειρίδια χρήστη έως χρήσιμες συμβουλές, διαβάστε όλες τις βασικές πληροφορίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το προϊόν TESUP.

  ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΑΣ
 •  

  ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

  Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε και να χειρίζεστε το προϊόν TESUP μέσω των βίντεο υποστήριξης.

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE

Συχνές ερωτήσεις

Ενεργειακά Συστήματα & Συνδέσεις

Πώς μπορώ να πουλήσω ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο;

Κάθε χώρα έχει διαφορετικές πολιτικές και προγράμματα σχετικά με την εξαγωγή και την πώληση ενέργειας στο δίκτυο. Οι κανόνες αλλάζουν από κυβέρνηση σε κυβέρνηση, επομένως σας συνιστούμε να διερευνήσετε λεπτομερώς τις απαιτήσεις της τοπικής χώρας σας.

Ως γενική κατεύθυνση, είναι δυνατή και υποστηρίζεται η πώληση της πλεονάζουσας ενέργειας που παράγεται από τις ανεμογεννήτριες και τους ηλιακούς συλλέκτες σας στο εθνικό δίκτυο σε πολλές χώρες στον κόσμο. Θα πρέπει να εγγραφείτε στο σχετικό πρόγραμμα εξαγωγής ενέργειας μέσω του προμηθευτή ενέργειας στη χώρα σας. Μετά την εγγραφή, θα πληρώνεστε για κάθε μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας που ανατροφοδοτείτε στο δίκτυο.

Πώς μπορώ να κάνω τις συνδέσεις του συστήματος; Τι χρειάζομαι?

Οι συνδέσεις του συστήματος αλλάζουν ανάλογα με τον τύπο του ενεργειακού συστήματος που θα θέλατε να κατασκευάσετε: συστήματα εντός δικτύου, υβριδικά εντός δικτύου ή εκτός δικτύου. Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε τα παραδείγματα των διαγραμμάτων μας για να κατανοήσετε τις ιδανικές συνδέσεις ανά σύστημα.

Ποιο καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη σύνδεση του συστήματος αιολικής ενέργειας;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επιλογή καλωδίου.

Η ποιότητα της μόνωσης επηρεάζει τη βαθμολογία του καλωδίου. Συνήθως χρησιμοποιείται και συνιστάται καλώδιο με μόνωση PVC με βαθμολογία θερμοκρασίας 75°C. Το καλώδιο που είναι μονωμένο με βουτυλικό καουτσούκ έχει υψηλότερη βαθμολογία θερμοκρασίας και επομένως μπορεί να μεταφέρει υψηλότερα ρεύματα.

Επιπλέον, οι κακώς κατασκευασμένες και οι διαβρωμένες συνδέσεις μπορούν να εισάγουν πολύ υψηλές αντιστάσεις σε ένα κύκλωμα και είναι ίσως η πιο συχνή αιτία κακής απόδοσης του συστήματος.

Το κονσερβοποιημένο καλώδιο είναι το καλύτερο, καθώς προσφέρει ανώτερη αντοχή στη διάβρωση σε σχέση με το μη επικασσιτερωμένο χάλκινο σύρμα, ιδιαίτερα στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Όταν εξετάζετε ποιο μέγεθος καλωδίου να χρησιμοποιήσετε, σας συνιστούμε να αξιολογήσετε το συνολικό μήκος του καλωδίου που διέρχεται σε μέτρα. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το ύψος οποιουδήποτε πύργου ή σωλήνα στήριξης και, στη συνέχεια, πολλαπλασιάστε το επί δύο, που δίνει το συνολικό μήκος κυκλώματος.

Το τμήμα των καλωδίων μπορεί να αποφασιστεί ανάλογα με τον αριθμό των μονάδων στο σύστημα και την απόστασή τους μεταξύ τους.

Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να λάβετε υποστήριξη εγκατάστασης από έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό ή ηλεκτρολόγο που είναι ειδικός σε αυτόν τον τομέα.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το σύστημα της ανεμογεννήτριας μου λειτουργεί καλά;

Το πρώτο βήμα για να αξιολογήσετε την απόδοση του συστήματος της ανεμογεννήτριάς σας είναι να ελέγξετε την καμπύλη ισχύος για τη συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια (Ταχύτητα ανέμου έναντι ηλεκτρικής ισχύος που παράγεται). Αυτή η καμπύλη δείχνει πόσο αποτελεσματικά ο στρόβιλος μετατρέπει την αιολική ενέργεια σε ηλεκτρική.

Η πραγματική απόδοση του συστήματός σας θα επηρεαστεί από τις τοπικές συνθήκες ανέμου, τα κοντινά εμπόδια, τα προφίλ ζήτησης ισχύος και μια σειρά άλλων παραγόντων, όπως οι συνδέσεις και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Επομένως, η καμπύλη ισχύος από μόνη της μπορεί να μην ταιριάζει με την ακριβή παραγωγή ενέργειας, αλλά οι τιμές θα πρέπει να είναι αρκετά κοντινές εάν όλα στο σύστημα λειτουργούν καλά.

Έχω ήδη ένα ηλιακό σύστημα, αλλά θέλω να ενσωματώσω μια ανεμογεννήτρια TESUP σε αυτό. Πώς μπορώ να το κάνω?

Ο καλύτερος τρόπος για να συμπεριλάβετε την ανεμογεννήτρια TESUP στο υπάρχον ηλιακό σας σύστημα είναι να δημιουργήσετε μια πλήρη παράλληλη σύνδεση που αποτελείται από την ανεμογεννήτρια TESUP και τον ελεγκτή φόρτισης TESUP.

Εάν το σύστημά σας είναι εκτός δικτύου, ο ελεγκτής φόρτισης TESUP πρέπει να είναι συνδεδεμένος στην μπαταρία σας. Εάν το σύστημά σας είναι στο δίκτυο, ο ελεγκτής φόρτισης πρέπει να συνδεθεί σε ξεχωριστό μετατροπέα που θα συνδεθεί απευθείας στο δίκτυο.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τον ηλιακό πίνακα και την ανεμογεννήτρια TESUP στον ίδιο υβριδικό μετατροπέα με δύο ξεχωριστές εισόδους. Αλλά η σύστασή μας είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ξεχωριστό μετατροπέα για την ανεμογεννήτρια TESUP για να διασφαλίσετε τη λειτουργία του συστήματος και τη συνεχή παραγωγή ενέργειας σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης στο ηλιακό σας σύστημα.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε σχετικά με τις συνδέσεις συστήματος και να ελέγξετε τα παραδείγματά μας διαγράμματα.

Μπορώ να συνδυάσω προϊόντα ηλιακής και αιολικής ενέργειας και να δημιουργήσω ένα υβριδικό σύστημα;

Ναι μπορείς. Ελέγξτε το διάγραμμα σύνδεσής μας για υβριδικά συστήματα για να μάθετε για τις λεπτομέρειες. Κάντε κλικ ΕΔΩ .

Πόσο μακριά πρέπει να είναι τοποθετημένα η ανεμογεννήτρια, ο ελεγκτής φόρτισης και ο μετατροπέας;

Εξαρτάται από την τοποθεσία και το ύψος που σκοπεύετε να εγκαταστήσετε την ανεμογεννήτριά σας. Όσο υψηλότερη είναι η ανεμογεννήτρια, τόσο καλύτερα να πιάσετε τον άνεμο. Φυσικά, θα υπάρχει μια ορισμένη απόσταση από την ανεμογεννήτρια μέχρι τον ελεγκτή φόρτισης καθώς κάποιος θα βρίσκεται στην κορυφή μιας στέγης, πύργου ή στύλου. και το άλλο θα είναι στο επίπεδο του εδάφους. Αλλά ο ελεγκτής φόρτισης θα πρέπει να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην οριζόντια γραμμή προβολής της ανεμογεννήτριας αλλά σε προστατευμένη θέση. Ο ελεγκτής φόρτισης και ο μετατροπέας πρέπει να βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο ή πολύ κοντά το ένα στο άλλο για να αποφευχθεί η υπερβολική χρήση καλωδίου και η μείωση της μετάδοσης ενέργειας.

Πώς μπορώ να υπολογίσω το ετήσιο ποσό παραγωγής ενέργειας για συγκεκριμένα προϊόντα TESUP;

Στην πραγματική ζωή, θα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή ενέργειας της ανεμογεννήτριας σας, όπως το ύψος, η ποιότητα σύνδεσης, τα χρησιμοποιούμενα καλώδια και η απόδοση άλλων εξαρτημάτων του συστήματος. Αλλά για να κάνετε έναν εκτιμώμενο υπολογισμό για τις ιδανικές συνθήκες, μπορείτε να ελέγξετε την καμπύλη ισχύος της ανεμογεννήτριας TESUP. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα για την εκτιμώμενη ετήσια παραγωγή ενέργειας. Αυτές είναι η μέση ταχύτητα ανέμου για την επιλεγμένη τοποθεσία, ώρες ανέμου ανά ημέρα, η ικανότητα παραγωγής ενέργειας της ανεμογεννήτριας στην ταχύτητα ανέμου της τοποθεσίας, ο αριθμός των ημερών που αναμένεται να λειτουργήσει η ανεμογεννήτρια και τυχόν πρόσθετοι παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση το σύστημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πολλαπλασιαστής.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον υπολογιστή μας εξοικονόμησης για να υπολογίσετε τις εκτιμώμενες ετήσιες αποταμιεύσεις σας ανά προϊόν TESUP. Μπορείτε να βρείτε το TESUP Saving Calculator στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Ανεμογεννήτριες

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ οριζόντιων και κάθετων ανεμογεννητριών;

Οι πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ των ανεμογεννητριών οριζόντιου και κατακόρυφου άξονα είναι οι εξής:

1. Μια ανεμογεννήτρια οριζόντιου άξονα έχει τον άξονα περιστροφής της παράλληλο με το ρεύμα ανέμου, ενώ μια ανεμογεννήτρια κατακόρυφου άξονα έχει τον άξονα περιστροφής της κάθετο στο ρεύμα ανέμου.

2. Οι ανεμογεννήτριες οριζόντιου άξονα χρησιμοποιούν συνήθως τρία πτερύγια, ενώ οι διαμορφώσεις των ανεμογεννητριών κατακόρυφου άξονα, τα σχήματα των πτερυγίων και ο αριθμός των πτερυγίων ποικίλλουν πολύ.

3. Οι ανεμογεννήτριες οριζόντιου άξονα περιστρέφονται προς την κατεύθυνση του ανέμου. Ενώ οι ανεμογεννήτριες κατακόρυφου άξονα είναι πανκατευθυντικές, δεν αλλάζουν προσανατολισμό για να ταιριάζουν με την κατεύθυνση του ανέμου.

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή, οριζόντια ή κάθετη ανεμογεννήτρια;

Και τα δύο σχέδια τουρμπίνας έχουν τα πλεονεκτήματά τους.

Οι ανεμογεννήτριες κάθετου άξονα ενδείκνυνται περισσότερο όταν πρόκειται για οικιακές εφαρμογές. Τοποθετούνται ευκολότερα και απαιτούν λιγότερο χώρο. Δεν χρειάζεται επίσης να βλέπουν τη σωστή κατεύθυνση του ανέμου. Σε ένα κατακόρυφο σύστημα, ο αέρας που ρέει από οποιαδήποτε κατεύθυνση μπορεί να περιστρέψει τις λεπίδες. Διαχειρίζονται επίσης τους τυρβώδεις ανέμους καλύτερα από τις οριζόντιες ανεμογεννήτριες.

Οι ανεμογεννήτριες οριζόντιου άξονα έχουν υψηλότερες βαθμολογίες απόδοσης και είναι πιο πιθανό να λειτουργούν με υψηλότερες ταχύτητες ανέμου. Είναι καλύτεροι στο να μετατρέπουν την αιολική ενέργεια σε χρήσιμη μηχανική κίνηση, επειδή τα πτερύγια τους είναι κάθετα προς την κατεύθυνση του ανέμου, επομένως η ενέργεια μπορεί να παραχθεί καθ' όλη τη διάρκεια της περιστροφής.

Μπορείτε να πάρετε την απόφασή σας ανάλογα με το πού σκοπεύετε να εγκαταστήσετε την ανεμογεννήτριά σας, πόσο χώρο έχετε και πόση ενέργεια σκοπεύετε να παράγετε.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων ATLAS και ATLAS X; Ποιο αποδίδει καλύτερα;

Και τα δύο μοντέλα ATLAS είναι πολύ στιβαρά, συμπαγή και ανθεκτικά αλλά και ελαφριά.

Το ATLAS 7 μπορεί να παράγει έως και 7 kWh ηλεκτρικής ενέργειας την ώρα. Η περιστροφή του ξεκινά με ταχύτητα ανέμου 4 m/s. Η περιστροφή και η παραγωγή ενέργειας ξεκινούν με ταχύτητα ανέμου ακόμη και 3 m/s. Αρχίζει να περιστρέφεται με χαμηλότερη ταχύτητα ανέμου ως αποτέλεσμα των μεγαλύτερων λεπίδων του. Είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και καταλαμβάνει περισσότερο χώρο.

Το ATLAS X7 μπορεί να παράγει έως και 7 kWh ηλεκτρικής ενέργειας την ώρα. Η περιστροφή του ξεκινά με ταχύτητα ανέμου 5 m/s. Η περιστροφή και η παραγωγή ενέργειας ξεκινούν με ταχύτητα ανέμου ακόμη και 4 m/s. Είναι πιο συμπαγές από το ATLAS 7.

Μπορώ να συνδέσω την ανεμογεννήτριά μου TESUP σε μπαταρία;

Ναι, θα πρέπει να συνδέσετε πρώτα την ανεμογεννήτρια TESUP με τον ελεγκτή φόρτισης TESUP και μετά να συνδέσετε τον ελεγκτή φόρτισης TESUP με την μπαταρία σας. Ο ελεγκτής φόρτισης TESUP απαιτείται για τη μετατροπή εναλλασσόμενου ρεύματος (εναλλακτικό ρεύμα) σε συνεχές ρεύμα (άμεσο ρεύμα) και τον έλεγχο της φόρτισης της μπαταρίας.

Είναι δυνατή η σύνδεση πολλαπλών ανεμογεννητριών σε ένα σύστημα; Αν ΝΑΙ, πώς;

Ναι, είναι δυνατή η σύνδεση πολλαπλών ανεμογεννητριών σε ένα σύστημα. Συνιστούμε την παράλληλη σύνδεση κάθε ανεμογεννήτριας TESUP με τον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού σας. Κάθε ανεμογεννήτρια TESUP θα πρέπει να συνδέεται με έναν ξεχωριστό ελεγκτή φόρτισης TESUP, ο οποίος θα πρέπει να συνδέεται με έναν ξεχωριστό μετατροπέα TESUP. Στη συνέχεια, διαφορετικοί μετατροπείς TESUP θα πρέπει να συνδεθούν στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού σας. Αυτή είναι η σύστασή μας και η ασφαλέστερη μέθοδος για να διασφαλίσουμε ότι κάθε ανεμογεννήτρια μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα η μία από την άλλη και ότι το σύστημα μπορεί να συνεχίσει να παράγει ενέργεια σε περίπτωση προβλήματος συγκεκριμένου προϊόντος.

Μπορώ να εγκαταστήσω την ανεμογεννήτρια TESUP στην παραλία;

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε ανεμογεννήτριες TESUP σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες. Αλλά η διάρκεια ζωής του προϊόντος σας μπορεί να μειωθεί λίγο λόγω του αλμυρού νερού και της διάχυσής του στον αέρα στην παραλία.

Πόσο θορυβώδεις είναι οι ανεμογεννήτριες TESUP; Ποιες είναι οι μετρήσεις του επιπέδου θορύβου;

Όλες οι ανεμογεννήτριές μας είναι πολύ αθόρυβες, παράγουν μόνο έως και 35 dB, που είναι λιγότερο από το ήμισυ του ήχου μιας ηλεκτρικής σκούπας. Τα επίπεδα θορύβου των προϊόντων μας ελέγχονται τακτικά και δοκιμάζονται σε ιδανικά εξωτερικά περιβάλλοντα για εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Έχουν δοκιμαστεί όλες οι ανεμογεννήτριες TESUP; Πώς μπορώ να ξέρω αν η τουρμπίνα μου έχει δοκιμαστεί ή όχι;

Κάθε ανεμογεννήτρια TESUP δοκιμάζεται πριν από τη διαδικασία συσκευασίας στο εργοστάσιό μας. Μια εγγραφή βίντεο λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δοκιμής κάθε προϊόντος που δείχνει τον σειριακό αριθμό του προϊόντος με ορατό τρόπο. Αυτά τα δοκιμαστικά βίντεο κοινοποιούνται στους πελάτες αμέσως μετά την παράδοση του προϊόντος.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ηλιακό μου πάνελ και την ανεμογεννήτρια μαζί στο ίδιο ενεργειακό σύστημα;

Ναι μπορείς. Τα συστήματα που συνδυάζουν ηλιακούς συλλέκτες και ανεμογεννήτριες ονομάζονται Υβριδικά Συστήματα. Απαιτούνται διαφορετικές συνδέσεις και εξαρτήματα για τα συστήματα εκτός και εντός δικτύου.

Για τη λύση εκτός δικτύου: Η ανεμογεννήτρια συνδέεται με τον ελεγκτή φόρτισης της ανεμογεννήτριας που είναι συνδεδεμένος στην μπαταρία. Το ηλιακό πάνελ είναι συνδεδεμένο με τον ηλιακό ελεγκτή φόρτισης που είναι συνδεδεμένος στην ίδια μπαταρία. Η μπαταρία συνδέεται με τον μετατροπέα μπαταρίας που είναι συνδεδεμένος σε οικιακά φορτία ή ηλεκτρικά οχήματα για κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Για τη λύση στο δίκτυο: Συνιστούμε την πλήρη παράλληλη σύνδεση της ανεμογεννήτριας και του ηλιακού πάνελ, εκτός εάν έχετε έναν πολύ καλής ποιότητας μετατροπέα 2 MPPT. Η ανεμογεννήτρια συνδέεται με τον ελεγκτή φόρτισης της ανεμογεννήτριας, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με έναν μετατροπέα δικτύου. Το ηλιακό πάνελ συνδέεται με διαφορετικό μετατροπέα δικτύου για να εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση ολόκληρου του συστήματος. Και οι δύο μετατροπείς δικτύου συνδέονται με το σπίτι ξεχωριστά για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Συνδέονται επίσης στο δίκτυο μέσω της συσκευής μέτρησης και του μετρητή λιανικής για να τροφοδοτήσουν την επιπλέον ηλεκτρική ενέργεια πίσω στο δίκτυο ηλεκτρικού δικτύου.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα λεπτομερή διαγράμματα συστήματος εκτός δικτύου και εντός δικτύου.

Υπάρχει μια δόνηση όταν περιστρέφεται η ανεμογεννήτρια TESUP μου. Γιατί;

Όλες οι βίδες, οι βίδες και τα εξαρτήματα στερέωσης του συστήματος στροβίλου πρέπει να τοποθετούνται σωστά και με ασφάλεια κατά την εγκατάσταση. Επιπλέον, η βάση στήριξης του στροβίλου πρέπει να στερεωθεί σωστά στην επιφάνεια στήριξης και να ελεγχθεί ότι είναι πλήρως σταθερή. Διαφορετικά, μπορεί να προκληθεί δόνηση.

Ελέγξτε τις βίδες και τα μπουλόνια στο σύστημα της ανεμογεννήτριας σας τουλάχιστον κάθε 6 μήνες για να βεβαιωθείτε ότι έχουν στερεωθεί σωστά.

Ποια είναι τα συνιστώμενα ελάχιστα και μέγιστα ύψη για την εγκατάσταση μιας ανεμογεννήτριας TESUP;

Οι απαιτήσεις ελάχιστου και μέγιστου ύψους αλλάζουν από χώρα σε χώρα. Αλλά ως γενική κατεύθυνση, η απόσταση μεταξύ του επιπέδου του εδάφους και του χαμηλότερου τμήματος οποιουδήποτε πτερυγίου ανεμογεννήτριας δεν πρέπει να είναι μικρότερη από τρία μέτρα. Και το υψηλότερο τμήμα της αυτόνομης ανεμογεννήτριας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 11 μέτρα. Αυτά είναι τα μέσα όρια που πρέπει να ακολουθούνται στις περισσότερες χώρες. Σας συνιστούμε ιδιαίτερα να ελέγξετε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις στη χώρα σας.

Η τοποθέτηση των κάθετων και οριζόντιων ανεμογεννητριών σας μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στο πόση ενέργεια παράγουν. Σας συνιστούμε να τοποθετήσετε την ανεμογεννήτρια TESUP όσο πιο ψηλά γίνεται, ιδανικά στην οροφή ενός κτιρίου ή σε έναν αυτόνομο στύλο. Η ταχύτητα του ανέμου είναι η χαμηλότερη στο επίπεδο του εδάφους, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι η τουρμπίνα είναι όσο πιο ψηλά γίνεται, θα μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα περιστροφής και την παραγωγή ενέργειας. Μια οριζόντια ανεμογεννήτρια δεν πρέπει να τοποθετείται πίσω από εμπόδια (όπως κτίρια ή δέντρα). Εάν υπάρχει ένα εμπόδιο, ο στρόβιλος μπορεί να τοποθετηθεί σε έναν στύλο για να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο του είναι πολύ υψηλότερο από το εμπόδιο.

Πώς μπορώ να φτάσω τη μέγιστη απόδοση με την ανεμογεννήτριά μου;

Η ποσότητα ισχύος που μπορεί να εξαχθεί από τον άνεμο εξαρτάται από την ταχύτητα του ανέμου και το μέγεθος των πτερυγίων του στροβίλου. Καμία ανεμογεννήτρια δεν είναι 100% αποδοτική (ακόμη και όταν λειτουργεί με τη βέλτιστη ταχύτητα ανέμου). Υπάρχει τριβή μεταξύ όλων των κινούμενων μερών και χάνεται κάποια ισχύς στα γρανάζια ή στα διαφορετικά μέρη σύνδεσης του συστήματος, και αυτό είναι φυσιολογικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάγραμμα καμπύλης ισχύος TESUP που περιλαμβάνεται στο εγχειρίδιο χρήστη για να υπολογίσετε την πραγματική απόδοση για τις μέσες ταχύτητες ανέμου στον ιστότοπό σας. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε την εκτιμώμενη ισχύ εξόδου στην τοπική σας ταχύτητα ανέμου.

Για να καταστεί λειτουργικό το σύστημα και να επιτευχθεί η εκτιμώμενη ισχύς εξόδου, απαιτείται ανεμογεννήτρια TESUP, ελεγκτής φόρτισης TESUP και μετατροπέας δικτύου πώλησης TESUP. Επιπλέον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του στροβίλου σας έχει εγκατασταθεί από επαγγελματία ηλεκτρολόγο, στερεωμένο με ασφάλεια στην επιφάνεια στήριξης και ρυθμισμένο σύμφωνα με την κατεύθυνση του ανέμου.

Γιατί είναι χαμηλή η τάση της ανεμογεννήτριάς μου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο στρόβιλος μπορεί να παρουσιάζει χαμηλότερες αποδόσεις από ό,τι αναμενόταν. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να προέρχονται από αναταράξεις και λανθασμένες μετρήσεις λόγω του τύπου και της κατάστασης της μπαταρίας. Οι στροβιλισμοί είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο οι στρόβιλοι δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Το μέγεθος του καλωδίου μπορεί επίσης να επηρεάσει την έξοδο. Βεβαιωθείτε ότι έχουν εγκατασταθεί τα σωστά ελάχιστα και μέγιστα μεγέθη καλωδίων. Οι διαφορετικές τεχνολογίες μπαταριών, η ηλικία της μπαταρίας και οι συνθήκες θα επηρεάσουν επίσης τον ρυθμό με τον οποίο οι μπαταρίες μπορούν να απορροφήσουν ενέργεια. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, σφάλματα μέτρησης μπορεί να προκύψουν εύκολα κατά τη μέτρηση του ανέμου και της ισχύος εξόδου του στροβίλου. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούνται διακλαδώσεις υψηλής ποιότητας για ακριβείς μετρήσεις ρεύματος.

Δεν μπορώ να πάρω ρεύμα από την ανεμογεννήτριά μου. Γιατί;

Ο στρόβιλος μπορεί να λειτουργεί σε κατάσταση εκτός φορτίου, που σημαίνει ότι το κύκλωμα από τον στρόβιλο προς τις μπαταρίες είναι ατελές. Σε αυτήν την περίπτωση, ο στρόβιλος περιστρέφεται ελεύθερα και μπορεί να δημιουργήσει υψηλότερες τάσεις από τις αναμενόμενες από τα καλώδια εξόδου του στροβίλου. Ελέγξτε ότι όλες οι συνδέσεις από τον στρόβιλο μέσω του διακόπτη λειτουργίας/διακοπής και των μπαταριών είναι σωστές. Εάν έχει τοποθετηθεί ασφάλεια ή διακόπτης κυκλώματος στον στρόβιλο, βεβαιωθείτε ότι κλείνει σωστά το κύκλωμα. Μην αφήνετε ποτέ τον στρόβιλο να λειτουργεί σε κατάσταση εκτός φορτίου, καθώς μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον στρόβιλο κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων.

Κάτι σταματά την ανεμογεννήτριά μου. λειτουργούσε καλά πριν. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;

Υπάρχουν μερικοί λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα:

1. Εάν η ανεμογεννήτρια είναι συνδεδεμένη σε μπαταρία, ο ελεγκτής φόρτισης σταματά την ανεμογεννήτρια μόλις γεμίσει η μπαταρία στο ρυθμισμένο μέγιστο επίπεδο τάσης φόρτισης.

2. Εάν δύο ή περισσότερα καλώδια ακουμπούν μεταξύ τους, το ονομάζουμε βραχυκύκλωμα. Το βραχυκύκλωμα μπορεί να σταματήσει τη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος και αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος. Ελέγξτε όλα τα καλώδια και βεβαιωθείτε ότι δεν αγγίζουν το ένα το άλλο.

3. Υπάρχουν μερικοί φτηνοί υβριδικοί μετατροπείς μπαταριών στην αγορά. Υπάρχουν συνδυασμένοι μετατροπείς μπαταριών και ελεγκτές ηλιακής φόρτισης, αλλά αυτοί οι φτηνοί υβριδικοί μετατροπείς φορτιστών λειτουργούν αρχικά ως ελεγκτές ηλιακής φόρτισης. Αυτές οι συσκευές μπορούν να σταματήσουν τις ανεμογεννήτριες μέσω της μπαταρίας.

4. Η ρύθμιση της οριακής τάσης με το ποτενσιόμετρο μπορεί να είναι λανθασμένη. Εάν το led ανάβει, σημαίνει ότι φρενάρει. Εάν το ποτενσιόμετρο ρυθμιστεί λανθασμένα, η τουρμπίνα θα φρενάρει για να μην υπερβεί την καθορισμένη τάση.

5. Ο διακόπτης στο Charge Controller μπορεί να βρίσκεται στη θέση 1.

6. Το σύστημά μας είναι ενσωματωμένο στο σημείο τελικής κατανάλωσης. Ο ελεγκτής φόρτισης TESUP μετατρέπει την παραγόμενη ενέργεια σε θερμότητα σε επικίνδυνες καταστάσεις (σύστημα dump-load). Όμως, η σύνδεση της ασφάλειας το αποτρέπει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν σύνδεση ασφαλειών μεταξύ της σύνδεσης ανεμογεννήτριας-ελεγκτής φόρτισης-μετατροπέα.

Νομίζω ότι η ανεμογεννήτριά μου δεν περιστρέφεται ελεύθερα. Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος;

Οι ανεμογεννήτριες TESUP διαθέτουν γεννήτριες μόνιμου μαγνήτη με ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου N42 με χαλύβδινες σχισμές στο εσωτερικό. Αυτές οι ανεμογεννήτριες έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση ισχύος. Όταν η ταχύτητα του ανέμου είναι πάνω από 4 m/s, η τουρμπίνα περιστρέφεται ελεύθερα υπερβαίνοντας αυτή τη ροπή συγκράτησης (ροπή οδοντωτών τροχών).

Έχω μια ανεμογεννήτρια ATLAS 7 η οποία είναι συνδεδεμένη με inverter. Το σύστημα είναι ongrid και λειτουργεί καλά, αλλά πώς μπορώ να βελτιώσω την απόδοσή του;

Η ανεμογεννήτρια ATLAS 7 είναι μια κάθετη ανεμογεννήτρια. Μπορεί να ξεκινήσει την περιστροφή του με ταχύτητα ανέμου 5 m/s. Μόλις αρχίσει να περιστρέφεται, μπορεί να παράγει ισχύ ακόμη και με ταχύτητα ανέμου 4 m/s. Από την άλλη πλευρά, κάθε μετατροπέας έχει διαφορετική ελάχιστη τάση εκκίνησης DC, η οποία κυμαίνεται από 50V έως 80V για τους μετατροπείς TESUP. Εάν η ταχύτητα του ανέμου σας δεν είναι αρκετά υψηλή για να δημιουργήσει την απαιτούμενη τάση, ο μετατροπέας δεν θα ξεκινήσει να λειτουργεί και δεν θα μεταφέρει την ισχύ της ανεμογεννήτριάς σας στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Υπάρχουν κάποιες προφυλάξεις που πρέπει να λάβω σε πολύ θυελλώδεις καιρικές συνθήκες;

Οι ανεμογεννήτριές μας είναι πολύ στιβαρές και ανθεκτικές. Λειτουργούν με ασφάλεια σε κανονικές συνθήκες ανέμου. Εάν εμφανιστεί κλίμακα τυφώνα III (50–58 m/s) ή μεγαλύτερη, καλύψτε τα πτερύγια των ανεμογεννητριών. Εάν ζείτε σε τοποθεσία με πολύ άνεμο, σας συνιστούμε να έχετε ένα κατάλληλο κάλυμμα (ή ένα αντικείμενο που θα χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα) στο χέρι για να είστε έτοιμοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ποια είναι τα βάρη των ανεμογεννητριών TESUP;

Το TESUP V7 με λεπίδες ισχυρού ανέμου είναι 36,5 kg / 80 lbs.

Το TESUP V7 με λεπίδες μέτριου ανέμου είναι 34 kg / 75 lbs.

Το TESUP V7 με λεπίδες χαμηλού ανέμου είναι 36,5 kg / 80 lbs.

Το TESUP H7 είναι 40 kg / 88 lbs.

Τα καλώδια σύνδεσης περιλαμβάνονται στα πακέτα ανεμογεννητριών TESUP;

Όχι, τα καλώδια σύνδεσης δεν περιλαμβάνονται επειδή το μέγεθος και η ποσότητα του καλωδίου εξαρτώνται από τη θέση της ανεμογεννήτριάς σας και την απόστασή της από τα άλλα εξαρτήματα του ενεργειακού σας συστήματος.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του νέου HERA Wind Pro και της σειράς ATLAS;

Το TESUP HERA Wind Pro είναι η πιο αποδοτική και κομψή κάθετη ανεμογεννήτρια μας με τη χαμηλότερη ταχύτητα ανέμου εκκίνησης και την υψηλότερη ικανότητα παραγωγής ενέργειας.

Οι βασικές διαφορές μεταξύ HERA Wind Pro και Atlas 7 & X7 είναι οι εξής:

1. Χαμηλότερη ταχύτητα ανέμου εκκίνησης

Όπως το ATLAS 7, το HERA Wind Pro έχει τη χαμηλότερη ταχύτητα ανέμου εκκίνησης. Η περιστροφή του ξεκινά με ταχύτητα ανέμου 4 m/s. Κατά την περιστροφή, παράγεται ισχύς ακόμη και με ταχύτητα ανέμου 3 m/s.

2. Πιο γρήγορη επιτάχυνση

Μετά την έναρξη της περιστροφής, το HERA Wind Pro επιταχύνει πιο γρήγορα σε σύγκριση με άλλες ανεμογεννήτριες TESUP με τις ίδιες ταχύτητες ανέμου.

3. Νέος πρωτοποριακός σχεδιασμός και περισσότερες επιλογές χρωμάτων

Το HERA Wind Pro είναι ο πιο καινοτόμος, συμπαγής και κορυφαίος σχεδιασμός κάθετης ανεμογεννήτριας της TESUP. Διατίθεται σε 3 μοντέρνες χρωματικές επιλογές: Pearl Beige, Pearl Blackberry και Smoke Grey+Red.

4. Λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις & ταχύτερη εγκατάσταση

Το HERA Wind Pro έχει νέο σχήμα 2 λεπίδων που παράγεται χρησιμοποιώντας λιγότερο υλικό. Ως αποτέλεσμα, είναι ελαφρύτερο, πιο συμπαγές και έχει λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από άλλα μοντέλα κάθετης ανεμογεννήτριας TESUP. Δεδομένου ότι έχει λιγότερες λεπίδες, η διαδικασία εγκατάστασής του είναι συντομότερη και διαρκεί μόνο 15 λεπτά.

5. Νέος ενισχυμένος σχεδιασμός αμαξώματος

Η νέα βάση σώματος της HERA επιτρέπει την ευκολότερη στερέωση στην επιφάνεια, παρέχει καλύτερη προστασία και δημιουργεί μια πιο καθαρή εμφάνιση.

Ηλιακούς συλλέκτες

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των εύκαμπτων ηλιακών συλλεκτών;

Τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ TESUP έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ηλιακά πάνελ. Έρχονται με περισσότερες επιλογές τοποθέτησης και η ευέλικτη σχεδίασή τους μπορεί εύκολα να ταιριάζει στο σχήμα οποιασδήποτε επιφάνειας χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε τοίχους κτιρίων, καμπύλες στέγες, βάρκες, τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα. Είναι ελαφριά και ταιριάζουν καλύτερα σε στέγες που δεν μπορούν να πάρουν πολύ βάρος. Το μικρότερο μέγεθός τους τα κάνει βολικά. είναι εύκολο στη χρήση σε διάφορα περιβάλλοντα και εύκολο να μετακινηθούν από το ένα μέρος στο άλλο. Σε αντίθεση με τα ηλιακά πάνελ πλήρους μεγέθους, μπορείτε να μεταφέρετε τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ TESUP εν κινήσει και να τα αποθηκεύσετε εύκολα.

Πώς μπορώ να στερεώσω τα ηλιακά πάνελ σε μια επιφάνεια; Η ταινία διπλής όψης δεν φαίνεται να είναι αρκετά δυνατή.

Τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ TESUP μπορούν να εγκατασταθούν και να στερεωθούν στην επιλεγμένη επιφάνεια μέσω κόλλησης, κολλητικής ταινίας διπλής όψεως, βιδώματος ή πριτσίνωσης. Εάν χρησιμοποιείται κολλητική ταινία ή κόλλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επιλεγμένη κολλητική ταινία ή κόλλα είναι κατάλληλη για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους με μεγάλο εύρος θερμοκρασίας και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η επιφάνεια πρέπει να είναι πολύ καθαρή και στεγνή για να εξασφαλίζεται ισχυρή προσκόλληση.

Η κολλητική ταινία διπλής όψεως δημιουργεί ισχυρή άμεση σύνδεση με το υλικό στήριξης και δεν επιτρέπει την επανατοποθέτηση. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να μετακινήσετε το πάνελ μετά την εφαρμογή της κολλητικής ταινίας, ακόμα κι αν είναι μόνο μερικώς προσαρτημένο. Διαφορετικά, μπορεί να βλάψετε σοβαρά τις ηλιακές κυψέλες. Εάν προτιμάτε την κόλληση, πρέπει να το αφήσετε για τουλάχιστον 24 ώρες σε κανονική θερμοκρασία δωματίου μετά την εφαρμογή για να επιτύχετε πλήρη αντοχή κόλλας. Εάν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το ηλιακό σας πάνελ σε κατακόρυφη κατεύθυνση που απαιτεί υψηλή ισχύ συγκράτησης, το βίδωμα θα ήταν μια ασφαλέστερη και ισχυρότερη επιλογή για εγκατάσταση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο χρήστη TESUP Flexible Solar Panel .

Τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ χάνουν την απόδοση τους με την πάροδο του χρόνου;

Τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ είναι συνήθως περίπου 5-10% λιγότερο αποδοτικά από τα άκαμπτα πάνελ, αλλά έχουν μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών λόγω της ευελιξίας και του λεπτού μεγέθους τους. Αλλά η μείωση της απόδοσης με την πάροδο του χρόνου δεν είναι μεγαλύτερη ή ταχύτερη από τα άκαμπτα πάνελ. Γενικά, όλα τα ηλιακά πάνελ αναμένεται να υποβαθμιστούν κατά 0,5% έως 2,5% ετησίως.

Μπορούν τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ TESUP να χρησιμοποιηθούν ως μέρος ενός υβριδικού συστήματος αιολικής-ηλιακής ενέργειας;

Ναι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος υβριδικών συστημάτων αιολικής-ηλιακής ενέργειας. Συνιστούμε την πλήρη παράλληλη σύνδεση ανεμογεννητριών και ηλιακών συλλεκτών για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής ενέργειας και την αποφυγή βλαβών του συστήματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε ένα μέρος του υβριδικού συστήματος. Πλήρης παράλληλη σύνδεση σημαίνει χρήση συγκεκριμένου ελεγκτή φόρτισης και συγκεκριμένου μετατροπέα ανά μονάδα παραγωγής ενέργειας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα υβριδικά συστήματα αιολικής-ηλιακής ενέργειας και τις λεπτομέρειες σύνδεσής τους, ανατρέξτε στα παραδείγματά μας διαγράμματα σύνδεσης .

Ελεγκτές φόρτισης

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την ανεμογεννήτριά μου χωρίς ελεγκτή φόρτισης;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανεμογεννήτριά σας TESUP χωρίς ελεγκτή φόρτισης TESUP. Αποτελεί ουσιαστικό μέρος του συστήματος ανεμογεννητριών TESUP. Ελέγχει την ανεμογεννήτρια και λειτουργεί ως χειροκίνητο φρένο έκτακτης ανάγκης για την προστασία της ανεμογεννήτριάς σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Απαιτείται επίσης η μετατροπή AC (εναλλασσόμενο ρεύμα) σε συνεχές ρεύμα (άμεσο ρεύμα) και ο έλεγχος της μπαταρίας και του μετατροπέα για την αποφυγή υπερφόρτισης.

Πόσες ανεμογεννήτριες μπορούν να συνδεθούν στον ελεγκτή φόρτισης TESUP;

Μπορείτε να συνδέσετε 1 ανεμογεννήτρια TESUP σε κάθε ελεγκτή φόρτισης TESUP.

Σε τι χρησιμεύει ο χειροκίνητος διακόπτης (φρένο έκτακτης ανάγκης) στον ελεγκτή φόρτισης και σε ποια θέση πρέπει να βρίσκεται;

Ο διακόπτης στον ελεγκτή φόρτισης είναι ένας χειροκίνητος διακόπτης πέδησης για να σταματήσει την ανεμογεννήτρια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σε καταιγίδες, είναι καλύτερο να ενεργοποιήσετε το χειροκίνητο φρενάρισμα στρέφοντας αυτόν τον διακόπτη στη θέση "1" για να προστατεύσετε το σύστημα. Υπό κανονικές καιρικές συνθήκες, το κουμπί διακόπτη πρέπει να διατηρείται στη θέση "0" για να συνεχίσει να παράγει ενέργεια.

Μετατροπείς

Μπορώ να μάθω την τάση εκκίνησης των μετατροπέων TESUP;

Η τάση εκκίνησης των μετατροπέων μας ποικίλλει κυρίως από 50V έως 80V ανάλογα με το μοντέλο τους και διατηρούν τη λειτουργία τους πάνω από 50V. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα μετατροπέων μας, κάντε κλικ εδώ .

Ποιος μετατροπέας είναι ο καλύτερος για συνδέσεις ανεμογεννητριών;

Συνιστούμε την παράλληλη σύνδεση κάθε ανεμογεννήτριας σε ξεχωριστό μετατροπέα. Με αυτόν τον τρόπο, τυχόν λειτουργικά προβλήματα σε μία ανεμογεννήτρια δεν θα επηρεάσουν τις άλλες και το σύστημα θα συνεχίσει να παράγει ενέργεια.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν υβριδικό ηλιακό μετατροπέα με την ανεμογεννήτρια TESUP;

Δεν συνιστούμε να συνδέσετε μια ανεμογεννήτρια TESUP σε έναν υβριδικό ηλιακό μετατροπέα. Η παράλληλη σύνδεση κάθε μονάδας παραγωγής ενέργειας με ξεχωριστό μετατροπέα θα μεγιστοποιήσει την παραγωγή ενέργειας και θα αποφύγει μεγάλες βλάβες του συστήματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή βλάβης συστήματος.

Τεχνικά, είναι δυνατή η σύνδεση της ανεμογεννήτριας TESUP σε έναν υβριδικό ηλιακό μετατροπέα εάν έχει δύο διαφορετικές εισόδους τόσο για αιολικά όσο και για ηλιακά προϊόντα, αλλά δεν το συνιστούμε για την αποφυγή πιθανών ζημιών από αυτήν την υβριδική σύνδεση. Οποιαδήποτε ζημιά σε ανεμογεννήτριες TESUP λόγω σύνδεσης υβριδικού μετατροπέα δεν υπόκειται στην Εγγύηση TESUP.

Το TESUP Inverter υποστηρίζει το υβριδικό σύστημα; Χρειάζομαι ξεχωριστό μετατροπέα για τους ηλιακούς συλλέκτες;

Συνιστούμε ξεχωριστούς μετατροπείς για ανεμογεννήτριες TESUP και ηλιακούς συλλέκτες TESUP. Οι μετατροπείς TESUP διαθέτουν 1 MPP tracker και επιτρέπουν μια ενιαία σύνδεση μονάδας παραγωγής ενέργειας. Κάθε πρόσθετη μονάδα παραγωγής αιολικής ή ηλιακής ενέργειας απαιτεί ξεχωριστό μετατροπέα.

Παράδοση & Παρακολούθηση

Ποιος είναι ο μέσος χρόνος παράδοσης για τη λήψη προϊόντων TESUP;

Η τυπική μας παράδοση είναι 5 εργάσιμες ημέρες (εφόσον το επιτρέπει το απόθεμα) και δωρεάν για παραγγελίες στην Ελλάδα άνω των 500€. Κατά τις ώρες αιχμής, η παράδοση μπορεί να επεκταθεί σε 3 εβδομάδες, αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους για την κατάσταση. Η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την κατάσταση παράδοσης της παραγγελίας μου;

Μόλις αποσταλεί το κουτί παράδοσης, θα ειδοποιηθείτε από τους ταχυμεταφορείς μας (DHL ή UPS). Εάν δεν λάβετε ειδοποίηση εντός 5 ημερών από την παραγγελία σας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας συμπληρώνοντας ένα εισιτήριο στο σελίδα εμπειρίας πελατών μας.

Εάν το κουτί παράδοσης μου είναι κατεστραμμένο, τι πρέπει να κάνω;

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα σας παραδίδονται με ασφάλεια και έγκαιρα. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε πολύ στιβαρά και ανθεκτικά ξύλινα κουτιά και ακινητοποιούνται γεμίζοντας τα κενά στο κουτί παράδοσης με ειδικό αφρό μηχανή. Επιπλέον, η courier μας εγγυάται παράδοση κατ' οίκον. Λαμβάνονται όλες αυτές οι προφυλάξεις για να διασφαλιστεί ότι λαμβάνετε τα προϊόντα TESUP σας στην καλύτερη κατάσταση και χωρίς καμία ζημιά. Παρά όλες αυτές τις προφυλάξεις, εάν το κουτί παράδοσης είναι κατεστραμμένο, επικοινωνήστε αμέσως με τους ειδικούς μας μετά την πώληση συμπληρώνοντας ένα εισιτήριο στον πελάτη σελίδα εμπειρίας. Θα αναλύσουν την κατάσταση και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σας στηρίξουν.

Εγγύηση

Τα προϊόντα TESUP έχουν εγγύηση;

Ναι, όλα τα προϊόντα TESUP συνοδεύονται από τυπική 2ετή εγγύηση προϊόντων περιποίησης TESUP. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επεκτείνουν την Εγγύηση προϊόντων φροντίδας TESUP πληρώνοντας επιπλέον για επιλεγμένα προϊόντα TESUP.

Τι καλύπτεται από την Εγγύηση Προϊόντος Φροντίδας TESUP;

Οποιαδήποτε αποτυχία προκύψει λόγω ελαττώματος στο αρχικό προϊόν, παρά τη χρήση για την οποία προορίζεται, υπόκειται στην Εγγύηση Προϊόντος Φροντίδας TESUP και η ομάδα υποστήριξης μετά την πώληση θα είναι υπεύθυνη για την επίλυση του προβλήματός σας. Οποιαδήποτε αστοχία προϊόντος ή συστήματος που προκύπτει λόγω κακής χρήσης από τον πελάτη δεν καλύπτεται από την Εγγύηση Προϊόντος Φροντίδας TESUP. Μπορείτε να διαβάσετε πιθανές καταστάσεις κακής χρήσης στα εγχειρίδια χρήσης συγκεκριμένων προϊόντων. Αφού λάβετε ένα προϊόν TESUP, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή εντός 5 εργάσιμων ημερών, με την προϋπόθεση ότι το κουτί παραμένει κλειστό. Τα προϊόντα είναι προϊόντα κατά παραγγελία, είναι ειδικά σχεδιασμένα και συσκευασμένα με μη επαναχρησιμοποιήσιμο υλικό συσκευασίας. Αυτά τα χημικά και εξοπλισμός συσκευασίας υψηλής τεχνολογίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά. Επομένως, μόλις ανοίξει το κουτί, η TESUP δεν μπορεί να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος. Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τους Όρους & Προϋποθέσεις μας.

Μπορώ να επεκτείνω την Εγγύησή μου στο TESUP;

Προσφέρετε μια τέτοια επιλογή; Ναι, επεκτείνουμε την Εγγύηση προϊόντων φροντίδας TESUP για επιλεγμένα προϊόντα TESUP. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης μετά την πώληση για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε να το κάνετε συμπληρώνοντας ένα εισιτήριο ή κλείνοντας ένα ραντεβού εξυπηρέτησης προϊόντος στη σελίδα εμπειρίας πελατών μας.

Αν αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα, πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε κάποιο τηλεφωνικό κέντρο ή υποστήριξη; Ναι, έχουμε μια καταπληκτική ομάδα εμπειρίας πελατών και παρέχουν σε κάθε πελάτη της TESUP τη σωστή προσαρμοσμένη υπηρεσία. Επισκεφτείτε τη σελίδα εμπειρίας πελατών μας για να κλείσετε τη συνεδρία σας ή να συμπληρώσετε ένα εισιτήριο μετά την πώληση. Ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και συνομιλήστε μαζί μας στο "Οι παραγγελίες μου".

ΣΥΝΔΕΣΗ